Selectie heren Sliedrecht Sport nu al compleet

04 juni 2013 door Ruben
Selectie heren Sliedrecht Sport nu al compleet

SLIEDRECHT -  Zo vlak na het einde van het seizoen heeft de nieuwe technische staf van Sliedrecht Sport - Heren 1 de selectie al rond. Dit verdient een groot compliment, daar de gehele spelerscarrousel in volleyballend Nederland nog op volle toeren draait.

Trainers Tim Oskam en Gert-Jan Toonen zijn dan ook content met het behaalde resultaat. Een volle selectie betekent overigens niet dat er twaalf selectiespelers zijn. Inmiddels zijn er elf vastgelegd en wordt plaats 12 open gehouden voor doorstroming vanuit Heren 2. 

Nieuw

Albert Stek:
De 25-jarige passer/loper heeft de afgelopen twee jaar bij NVC uit Nieuwegein gespeeld, ook uitkomend in de topdivisie. 


Niels Vermeulen:
18 jaar oud en komt over van Triade VCT (Eerste divisie) uit Tilburg. De jongere broer van oud spelverdeler Lucas Vermeulen komt bij Sliedrecht Sport ook het spel verdelen. 


Colin de Bus:
Diagonaal, afkomstig uit Heren 2 van Sliedrecht Sport (Eerste divisie) en 16 jaar oud.


Marco Snijders:
Middenaanvaller, afkomstig van Spivo (Derde divisie ) Spijkenisse en 21 jaar oud.


Ian de Bus:
Middenaanvaller, afkomstig van Scylla (Tweede divisie) uit Wageningen en 20 jaar oud.


Vooral de laatste twee spelers zullen met hun lengte van meer dan twee meter een opvallende verschijning worden in sporthal de Stoep. Verder blijven in de selectie: Michael van Leeuwe (midden, 24 jaar), Koen Kamsteeg (libero, 24 jaar), Mark Kleiweg (diagonaal, 26 jaar), Daniel van Helden (spelverdeler, 22 jaar), Gerard Baan (passer/loper, 20 jaar) en aanvoerder Roy Kroon (passer/loper, 26 jaar).

 

Met de nieuwe gezichten heeft Sliedrecht Sport weer een jong en ambitieuze selectie. De staf en spelers willen laten zien dat het ontwikkelen van talent samen kan gaan met presteren. Sliedrecht Sport traint nog twee weken en gaat dan van de zomervakantie genieten tot 26 augustus.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.