A. van Dijken wint 15e zomerviswedstrijd Anders Actieven

15 augustus 2013
A. van Dijken wint 15e zomerviswedstrijd Anders Actieven

SLIEDRECHT - Sliedrecht 11-07-2013. De vissers van de visclub Anders Actieven visten afgelopen donderdagmiddag de vijftiende zomerwedstrijd in de Graafstroom bij café West. Het was een zomerse middag, maar vis was er bijna niet.

De totale vangst was 5.950 kg.

De beste vissers waren:

1e  A. v. Dijken 2800 gram
2e  K. Slob 1400 gram
3e  R. Prins 700 gram
4e  J. Kock 300 gram
5e  G.D. v. Noordenne 200 gram

De  volgende zomerwedstrijd is op donderdag 18 juli in de Graafstroom bij café West. Loten om 13.00 uur. Vissen van 13.30 uur tot 16.30 uur. Het Project Anders Actieven is in principe bedoeld voor iedereen die op een of andere manier buiten het arbeidsproces valt. Inwoners van Sliedrecht, Papendrecht, Hardinxveld-Giessendam en de Graafstroom kunnen hieraan deelnemen. Voorwaarden voor deze wedstrijden zijn dat de hengel niet langer dan negen meter is en dat er niet gevist mag worden met gekleurd voer of rode maden.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.