Dagverzorgingen De Joost naar Blijdorp

05 augustus 2013
Dagverzorgingen De Joost naar Blijdorp

SLIEDRECHT - Cliënten van de dagverzorging 'De Joost' van Rivas Zorggroep in Sliedrecht brachten vorige week een bezoekje aan Blijdorp. Samen met de medewerkers van 'De Joost' was het een heel geslaagde dag.

De dagverzorging van Rivas draagt bij aan structuur in het leven van de cliënten. Er is een programma waarin creatieve en ontspannende activiteiten worden aangeboden. Bezoekers kunnen hier bijvoorbeeld sociale contacten opbouwen en onderhouden. Een bezoek aan de dagbesteding kan ook enige verlichting geven aan de mantelzorgers.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.