Fotowedstrijd

05 augustus 2013

SLIEDRECHT - De monumentencommissie organiseert een fotowedstrijd met als thema “Macht & Pracht in Sliedrecht”.

Aan de hand van  foto’s kunt u laten zien wat voor u “Macht en Pracht” binnen Sliedrecht is! Is het de hoogspanningskabel, die de macht van de elektriciteitsvoorziening laat zien?  Of de A15 met zijn vrachtwagens? Of misschien toch die mooie kastanje in het park? Het huis dat u zo mooi heeft opgeknapt? Met het oog op de privacy verzoeken wij u geen mensen (herkenbaar) op de foto te zetten.

Stuur de e-mail met maximaal 3 foto‘s voor zaterdag 24 augustus anstaande naar monumentencommissiesliedrecht@gmail.com.

De foto dient vergezeld te zijn van naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en leeftijd.  Verder geeft u aan waar in Sliedrecht de foto is gemaakt. Deelname is voorbehouden aan inwoners van Sliedrecht.

Meer informatie:  i.verkerk@sliedrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.