Vriendengroep van Piet Groenhof organiseert op 12 september reunie

07 augustus 2013
Vriendengroep van Piet Groenhof organiseert op 12 september reunie

SLIEDRECHT - Rond 1960 was er een groep jonge tieners die woonden in de Rijshoutstraat, Kleindiepstraat, A.W. De Landgraafstraat en de Dwarsstraat. Deze groep van meiden en jongens gingen veel met elkaar om tot ze verkering kregen, aan het werk gingen, trouwden, enzovoort. De meesten van hen zullen nu een leeftijd hebben bereikt tussen de zestig en zeventig jaar.

Op de foto ziet u de bijna complete groep bijeen in de vroegere Tuin van Nieuwpoort, gelegen naast de A.W. De Landgraafstraat. De groep poseert met aandacht voor de fotograaf. De fotograaf die bij deze groep jongelui behoorde is Piet Groenhof. Hij is later op 17 jarige leeftijd via een kort verblijf in Liverpool, Engeland, vertrokken naar Zuid Afrika waar hij is getrouwd en inmiddels kleinkinderen heeft.

Huib Kraaijeveld en Remco van de Ven, die beiden op de foto staan, hebben sinds enige tijd e-mail contact met Piet Groenhof in Zuid Afrika. Piet is inmiddels met pensioen en zou zijn vroegere vriendenclub graag willen ontmoeten.

Donderdagmiddag 12 september 2013 is Piet Groenhof in Sliedrecht. Het zou bijzonder zijn als allen die op de foto voorkomen, voor zo ver dit mogelijk is, op 12 september aanwezig zouden willen zijn voor een gezamenlijk treffen.

Wie op deze oproep en de foto wil reageren kan contact opnemen met Huib Kraaijeveld of Remco van de Ven. Ze zijn te bereiken per telefoon 0184 417056 (Huib) of 0184 414811 (Remco). Per e-mail kan ook, Huib zijn adres is: h.kraaijeveld@scarlet.nl en dat van Remco: venremco@xs4all.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.