VVD op bezoek bij de Voedselbank in Sliedrecht

12 februari 2014 door Frank
VVD op bezoek bij de Voedselbank in Sliedrecht

SLIEDRECHT - De VVD kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen, 19 maart a.s., Alexander Kieft en Sjors van Wijngaarden zijn bekend met de organisatie van de Voedselbank maar hadden de nieuwe locatie aan de Elzenhof in Sliedrecht nog niet eerder bezocht.

De Voedselbank is eind februari 2014 zeven jaar operationeel. Men is gestart met 3 klanten en dat zijn er inmiddels 150. In de regio bedient de Voedselbank

klanten uit Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam, Bleskensgraaf en Nieuw-Lekkerland.

 

Het personeel van de Voedselbank bestaat uitsluitend uit vele vrijwilligers. De Voedselbank ontvangt goederen en giften van bedrijven en gulle gevers die anoniem willen blijven. Een van de vrijwilligers zegt: “Een voedselbank zou eigenlijk niet moeten bestaan, maar het is wel goed dat het er is”. Klanten van de Voedselbank komen binnen op indicatie van onder meer de Sociale Dienst Drechtsteden. De VVD vindt het van groot belang dat er dienstverlening bestaat voor mensen die het echt nodig hebben.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.