Eric Clapton tribute op zaterdag 16 september in The Moonshine Sliedrecht

11 september 2017
Eric Clapton tribute op zaterdag 16 september in The Moonshine Sliedrecht

SLIEDRECHT - Vier muziekvrienden, ervaren rasmuzikanten, met de energie van jonge honden. In 2014 begonnen in een oefenruimte met het doel samen een bluesband te beginnen. Vanaf de eerste noten was het raak en het idee om er iets speciaals van te maken ontstond al snel: het songbook van Eric Clapton!

Claptunes nemen ons mee langs de songs van Cream, Blind Faith, Derek and the Dominos en natuurlijk ook het solowerk van mister Slowhand. Vrije, maar zeker herkenbare versies van Clapton 'classics' als: Cocaïne, Wonderfull Tonight, Sunshine of your love en Crossroads komen uiteraard voorbij, terwijl ook de echte bluesliefhebbers helemaal op hun wenken worden bediend.

Een optreden van Claptunes is een muziekreis door de tijd die iedere fan van classic rock, blues en sfeervolle live muziek zal aanspreken. De dampende blues spat om je oren met regelmatig een klein verhaaltje achter de songs. Een te gekke muziekbeleving voor liefhebbers!

Claptunes bestaan uit:
Stef Woestenenk – Zang en gitaar
Henk Buiting – Hammond/piano en zang
Ronald Buiting – Drums en zang
Han Thie – Bas en zang

Bekijk hier een heerlijk voorproefje:De Claptunes beginnen om 21.00 uur en de entree is gratis

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.