Vrouw beroofd van haar portemonnee

04 juni 2014
Vrouw beroofd van haar portemonnee

SLIEDRECHT - Een 21-jarige vrouw uit Sliedrecht is dinsdag 3 juni omstreeks 19.45 uur in Gouda beroofd van haar portemonnee door twee mannen.

De vrouw liep over de Sint Anthoniestraat toen zij ter hoogte van de Nieuwe Markt werd aangesproken door twee mannen.

De vrouw kapte het gesprek af en liep door. In een steeg nabij het Japans restaurant school de vrouw even voor de regen. Daarna wilde ze weer de Sint Anthoniestraat oplopen.

Ze werd echter tegen gehouden door de twee mannen die haar eerder hadden aangesproken. De vrouw kreeg een klap in haar gezicht en een schop tegen een been waardoor ze viel. De jongens gingen er vandoor met haar portemonnee die ze op dat moment vast hield.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.