Laatste Repair Caf

25 juni 2014
Laatste Repair Caf

SLIEDRECHT - Vindt u het ook jammer om die ene fijne blouse weg te gooien omdat er een gaatje inzit? Of het koffiezetapparaat omdat u geen idee heeft hoe het in elkaar zit? U bent niet de enige. Dat blijkt wel uit het druk bezochte Repair Café Sliedrecht. Tijdens het Repair Café helpen handige en vakbekwame vrijwilligers u om uw spullen een tweede leven te geven. Het Repair Café is ook bedoeld om bewoners op een nieuwe manier met elkaar in contact te brengen. En te ontdekken dat er heel veel kennis en praktische vaardigheden in het dorp aanwezig zijn!

Deze zaterdag is de laatste editie van het Repair Café voor de zomervakantie. Heeft u dus een kapotte broodrooster? Een fiets waarvan het wiel aanloopt? Of een trui waar mottengaatjes in zitten? Kom dan ook naar het Repair Café in gebouw De Reling. Op zaterdag 28 juni tussen 10.00 uur en 13.00 uur staan diverse vaklieden voor u klaar om u te helpen bij de reparatie van uw elektrische apparaten, kleding en fietsen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Welzijnswerk Sliedrecht, tel. 01884-416 729 of mail naar info@welzijnswerksliedrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.