Renovatie milieustraat / Afval brengen

27 juni 2014
Renovatie milieustraat / Afval brengen

SLIEDRECHT - De werkzaamheden voor de renovatie van de milieustraat zijn gestart. Gedurende de renovatie is een tijdelijke milieustraat ingericht en kunt u op de gebruikelijke tijden terecht om afval te brengen, maar u wordt gevraagd om hiervan zo weinig mogelijk gebruik te maken vanwege de beperkte capaciteit.

Het klein chemisch afval (kca) wordt alleen op zaterdagmorgen van 9.00 tot 13.00 uur in ontvangst genomen.

Dit kan enige overlast voor u geven, daarvoor vragen wij uw begrip.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.