Bewoners kiezen speelplek Zwanensingel

31 juli 2014
Bewoners kiezen speelplek Zwanensingel

SLIEDRECHT - Aan de Zwanensingel wordt, nog dit jaar, een speelplek voor de oudere jeugd gerealiseerd. Onlangs hebben omwonenden bij een kraampje dat op de plek waar de speel-plaats komt, een keuze uit twee varianten kunnen maken. Variant 1 bestond uit een tafeltennistafel en basketbalpaal en variant twee uit een speeltoestel.

In totaal hebben 33 omwonenden hun stem uitgebracht; 22 kozen voor variant 1 en 11 voor variant 2. Dit betekent dat er nog dit jaar een tafeltennistafel en een basketbalpaal worden geplaatst. Een aantal ‘stemmers’ heeft de suggestie gedaan om ook een zitbank, een fietsenrek en een afvalbak in de inrichting van de speelplek op te nemen. Dit gaat gebeuren. Ook komen er enkele bomen in het omliggende gazon.

Enkele reacties van de omwonenden waren:

“Wat leuk dat jullie hier staan”
“Het is een hele kinderrijke buurt, dus er zal veel gebruik van gemaakt worden”
“Fijn dat de speelplek voor de oudere jeugd gescheiden is van die van de jongere jeugd”.  

De gemeente stelt deze reacties erg op prijs.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.