Bezoek delegatie uit Orăştie in kader van de Stedenband

22 augustus 2014
Bezoek delegatie uit Orăştie in kader van de Stedenband

SLIEDRECHT - Van woensdag 27 augustus t/m maandag 1 september 2014 brengt burgemeester Ovidiu Laurentiu Balan met een kleine delegatie een bezoek aan de gemeente Sliedrecht. Het is zijn eerste bezoek aan onze gemeente waar hij door burgemeester Van Hemmen wordt ontvangen. Vorig jaar mei heeft er in Orăştie al een ontmoeting plaatsgevonden tussen beide burgemeesters. Dit heeft geresulteerd in dit tegenbezoek. Burgemeester Balan wordt vergezeld door ziekenhuismanager Graziela Achim, de twee schooldirecteuren  Dionisie Bulz en Mircea Rosu en lerares/tolk  Malina Candea.

Begin juni 2014 is ter voorbereiding aan dit bezoek al een delegatie bestaande uit bestuursleden van de Stedenband en vertegenwoordigers van KNOTS naar Roemenië geweest. Daar zijn de volgende onderwerpen vastgelegd: het organiseren van een miniconferentie m.b.t. jeugdproblematiek (SJOS verzorgt de presentatie), bezoeken aan de KNOTS-week, bezoek aan een zorginstelling, overleg met het ASZ, bezoek aan HVC en het bijwonen van de opening van het nieuwe schooljaar op 1 september. Daarnaast willen de Roemenen graag meer weten, hoe in Sliedrecht de ambtelijke structuur er uitziet.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.