Rivierdijk-Oost afgesloten voor al het doorgaande verkeer

09 oktober 2014
Rivierdijk-Oost afgesloten voor al het doorgaande verkeer

SLIEDRECHT - In verband met groot onderhoud is de Rivierdijk tussen de Thorbeckelaan en de A15 afgesloten voor al het doorgaande verkeer. Hulpdiensten kunnen met gepaste snelheid het werk passeren over de weg/fundering danwel het aangrenzende fiets/voetpad.

Deze afsluiting geldt van maandag 13 oktober 08.00 uur t/m vrijdag 21 november 18.00 uur

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.