Luana Mensing in topvorm bij schaakjeugd

01 december 2014
Luana Mensing in topvorm bij schaakjeugd

SLIEDRECHT - In de dertiende ronde van de Najaarscompetitie van Schaakvereniging Sliedrecht  heeft Luana Mensing bewezen een groot talent te zijn. In aanvallende stijl - waar haar broers jaloers op zouden zijn - zette ze Joppe den Breejen midden op het bord mat. Luana scoorde ook in de Laddercompetitie weer uitstekend. Zo bewees de 8-jarige Luana een groot talent te zijn en dat ze de komende tijd in veel competities hoge ogen kan gooien.

Bovenaan won Hendrik Donders van Tim de Waard en zodoende kwam het jonge talent weer op de tweede plaats en zakte Tim naar de derde plaats. Koploper blijft Yochanan Alberts, die Jesse Vonk wist te verslaan.

In de laddercompetitie nam Gerard van Steenoven revanche op Barend van Dieren, die hem in de Najaarscompetitie had verslagen.

Aanstaande donderdag  heeft er Sinterklaasschaak plaats onder leiding van Zwarte Piet Martijn Stoker.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.