Herinneringenboom op 2e Wereldlichtjesdag

01 december 2014
Herinneringenboom op 2e Wereldlichtjesdag

SLIEDRECHT - Op zondagavond 14 december 19.00 uur zal Sliedrecht verlicht zijn met honderden kaarsjes. Stichting Sliedrecht Bruist organiseert dan voor de tweede keer Wereldlichtjesdag, de dag waarop wereldwijd overleden kinderen zo herdacht worden. 

Nieuw is dit jaar op de locatie een herinneringenboom. In deze boom, die van 8 tot en met 15 december bij het raadhuis aan het Langeveldplein staat, kan iedereen een wens, een gedicht, een gebed, een lied, een foto als herinnering ophangen voor hun overleden (klein)kind.    

Een ensemble van Crescendo en Caroline Voorbergen verlenen tijdens de bijeenkomst op 14 december een muzikale bijdrage, daarnaast zijn er sprekers. Anders dan vorig jaar vindt het geheel plaats direct voor het Raadhuis aan het Langeveldplein. Na afloop is er gelegenheid voor ontmoeting en napraten.

De bijeenkomst van zondag 14 december heeft ook een facebookpagina waar meer informatie te vinden is, en waar bezoekers ook muziek of gedichten kunnen achterlaten. Het adres is: www.facebook.com/wereldlichtjesdagsliedrecht

Mailen naar de organisatie kan ook, gebruik dan dit adres: wereldlichtjesdagsliedrecht@gmail.com 

Foto: Screenshot Facebookpagina Wereldlichtjesdag Sliedrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.