Familie Meijers uit Papendrecht wint prijs voor mooiste tuin

01 december 2014
Familie Meijers uit Papendrecht wint prijs voor mooiste tuin

SLIEDRECHT / PAPENDRECHT - Op 19 november zijn onder grote belangstelling de prijzen uitgereikt van de tuinkeuring van de mooiste tuinen uit de Alblasserwaard.

De hoofdprijs ging naar de familie Meijers uit Papendrecht.

De prijzen werden uitgereikt door dhr. van Kuijvenhove, vertegenwoordiger uit het hoofdbestuur van Groei & Bloei. Na de pauze werden de hersenen getraind door dhr. van der Esch bij het herfst bladeren spel.

Al met al een avond die zeer de moeite waard was.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.