Crescendo geeft concert in Rotterdam

15 december 2014
Crescendo geeft concert in Rotterdam

SLIEDRECHT - Op Tweede Kerstdag heeft het A-orkest van Muziekvereniging Crescendo Sliedrecht de eer om te mogen spelen tijdens een kerkdienst in de prachtige Laurenskerk aan het Grotekerkplein in Rotterdam. Ook voorafgaand aan de dienst zorgt Crescendo voor mooie kerstmuziek. U en jij bent van harte welkom om te komen luisteren en de dienst bij te wonen.

Op tweede kerstdag is er ’s middags een gezellige kerstmarkt in de Laurenskerk, die om 13:00 uur begint. Een koperensemble bestaande uit muzikanten van Crescendo’s A-orkest speelt van 15:30 tot 16:00 uur tijdens de kerstmarkt al enkele kerstliederen.

Vanaf 16:00 uur speelt het volledige A-orkest onder leiding van dirigent Willem van Zee voor aanvang van de kerkdienst. Om 16:30 uur begint de zogeheten Stefanusvesper onder leiding van Ds. Bert Kuipers. De Stefanusvesper is een speciale kerkdienst die traditioneel op Tweede Kerstdag gehouden wordt. Ook tijdens deze dienst zorgt het A-orkest voor een paar mooie muzikale intermezzo’s. Deze dienst zal duren tot ongeveer 17:30 uur.

Het adres van de Laurenskerk is Grotekerkplein 27, 3011 GC Rotterdam. Parkeren kan in de parkeergarages WTC-V&D en Sint Jacobsplaats. Voor een uitgebreide routebeschrijving en informatie over de parkeergelegenheden kunt u terecht op www.laurenskerkrotterdam.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.