Komt u ook naar de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Sliedrecht?

22 december 2014
Komt u ook naar de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Sliedrecht?

SLIEDRECHT - Komt u ook naar de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Sliedrecht?

Het gemeentebestuur wenst u fijne feestdagen en een voorspoedig 2015!
We nodigen u graag uit om op maandag 5 januari met elkaar het nieuwe jaar in te luiden. U heeft dan de gelegenheid het gemeentebestuur de hand te schudden en even een praatje te maken met elkaar. Bijzonder dit jaar is dat de receptie in het teken staat van 950 jaar Sliedrecht. Daar zult u het nodige van merken.
Burgemeester van Hemmen houdt rond 20.30 uur zijn nieuwjaarstoespraak.

We hopen u te kunnen begroeten op 5 januari om 19.30 uur!
De receptie vindt plaats in de hal van het gemeentekantoor aan de Industrieweg en duurt tot 21.30 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.