Jongste jeugdspeler Samu

23 december 2014
Jongste jeugdspeler Samu

SLIEDRECHT - Vorige week werd de oudste jeugdspeler van Schaakvereniging Sliedrecht in het zonnetje gezet. Nu is het de beurt aan de jongste. De pas 6-jarige Samuël Gijsen heeft in korte tijd laten zien al goed te kunnen schaken voor zijn leeftijd. Ook in de zestiende ronde van de najaarscompetitie heeft hij dat bewezen. Na een goede partij wist de jongste Gijsen te winnen van Miquel Verhoef. Door de zege heeft Samuël zelfs de top-10 in het vizier.
Ook de op één na jongste deed weer van haar spreken, want ook Luana Mensing wist weer te winnen en wel van de verrassing van dit seizoen Tim de Waard. De jongste Mensing stijgt daardoor naar de zesde plaats, een geweldige prestatie.

Bovenaan lijkt Yochanan Alberts op het kampioenschap af te stevenen. Dit keer versloeg hij Barend van Dieren.

In de laddercompetitie verstevigde Gerard van Steenoven zijn eerste plats, terwijl Joppe den Breejen naar de derde plaats wist te stijgen.

De eerst volgende competitieronde is op donderdag 8 januari 2015. Eerst is er dan training door Wim Hokken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.