Gezocht: tellers voor verkiezingen Provinciale staten en Waterschap

16 februari 2015
Gezocht: tellers voor verkiezingen Provinciale staten en Waterschap

SLIEDRECHT - Voor de verkiezingen van Provinciale Staten en Waterschap op 18 maart 2015 is de gemeente Sliedrecht op zoek naar tellers die na sluiting van de stembureaus willen helpen bij het sorteren en tellen van de uitgebrachte stemmen.

Tijden werkzaamheden
Als teller werkt u van 20.30 uur totdat alle stemmen zijn geteld.

Vergoeding
U ontvangt een vergoeding van € 50,00.

Wat zijn de voorwaarden?

U bent 18 jaar of ouder
U bent nauwkeurig
U bent flexibel inzetbaar

Aanmelden
Hebt u belangstelling om op deze manier aan de verkiezingen mee te werken? U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen aan h.decloe@sliedrecht.nl of een brief te schrijven aan de gemeente Sliedrecht, t.a.v. team Dienstverlening, Postbus 16, 3360 AA Sliedrecht. Vermeld daarin uw naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.