Roelant Bijderwieden lijsttrekker VVD

07 november 2017
Roelant Bijderwieden lijsttrekker VVD

SLIEDRECHT - De VVD in Sliedrecht maakt bekend dat ver gevorderd is met de samenstelling van de
kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Eind oktober is in een algemene ledenvergadering vast gesteld dat Roelant Bijderwieden lijsttrekker zal zijn. De nummer twee op de lijst is Sjors van Wijngaarden.

Wethouder Len van Rekom staat op nummer drie en is kandidaat voor de functie van wethouder voor de periode 2018-2022.

De kandidaten vier tot en met 11 zijn inmiddels bekend. De kandidaten voor de posities op nummer twaalf tot en met eenentwintig volgen binnenkort.

De fractievoorzitter van nu, Alexander Kieft, heeft op zijn verzoek en met instemming van de VVD leden gekozen voor nummer tien op de lijst. Dit is het gevolg van toename van werk en een voortzetting van zijn studie.

Voor of op 1 december aanstaande zal de volledige lijst met VVD kandidaten voor gemeenteraad van Sliedrecht nader bekend gemaakt worden.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.