Nieuwe locatie PhilaFeest is feestelijk geopend

09 november 2017
Nieuwe locatie PhilaFeest is feestelijk geopend

SLIEDRECHT - Op 1 november was het groot feest bij PhilaFeest. Op deze dag is de nieuwe locatie officieel geopend door wethouder Visser-Schlieker. We zijn erg blij met de mooie werkruimte en met ons winkeltje.

PhilaFeest is een arbeidsmatige dagbesteding van Philadelphia voor mensen met een verstandelijke beperking. De medewerkers maken onder andere taarten op bestelling en cadeau-artikelen. Deze producten kunnen zij vanaf nu met trots gaan verkopen in de winkel.

We vinden het erg leuk dat er veel belangstelling was voor de officiële opening en hopen iedereen nog een keer terug te zien. Op werkdagen zijn wij open van 9.00 tot 16.00. Iedereen is van harte welkom op onze locatie met winkel. Wil je vrijwilliger bij ons worden? Kom dan gerust een keer bij ons langs.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.