Binnenste Buiten voor kinderen uit groep 5 t/m 8

13 november 2017 door Josette Huisman
Binnenste Buiten voor kinderen uit groep 5 t/m 8

SLIEDRECHT - Kom jij ook naar "Binnenste Buiten"? Dé sport en spelmiddagen voor kinderen van groep 5 t/m 8 in Sliedrecht! Goed nieuws: Op de woensdagen hoef jij je niet meer te vervelen! In de koude winterperiode van 22 november t/m 21 februari van 13:30 tot 15:00 uur organiseert Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (iedere woensdagmiddag), in sporthal de Lockhorst deze sport- en spelmiddag.

Onder professionele begeleiding worden er allemaal verschillende sport- en spelactiviteiten aangeboden, zoals: trefbal, voetbal, hockey, tikkertje, freerunning etc.
Inschrijven voor deze sportinstuif is niet nodig. Dus pak je gymkleding en doe mee.

Het Binnenste Buiten evenement is gratis
Wel is er dit jaar de mogelijkheid om na het sporten en spelen een duik te nemen in het zwembad. Voor € 2,50 mag je de rest van de middag zwemmen! Voor vragen kun je mailen naar cas@sojs.nl  of bellen met tel. 0184-414273.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.