Auto slaat over de kop op de Sportlaan

18 september 2015 door Jord van Geldere
Auto slaat over de kop op de Sportlaan
SLIEDRECHT – Op de Sportlaan heeft vanmiddag rond 15.15 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personauto’s. Onderaan de helling (tegenover de bijvelden van v.v. Sliedrecht) raakte de zijkant van de auto die de helling afkwam de voorbumper van een wagen die af wilde slaan.
De auto die van de helling kwam sloeg over de kop en kwam op zijn dak tot stilstand. In het voertuig zaten een vrouw en kind. Omdat werd gevreesd dat ze bekneld zaten, werd naast de ambulance ook de brandweer opgeroepen. De brandweerlieden hoefden geen hulp te verlenen. Toen ze arriveerden waren de twee inzittenden al uit de auto geklommen. Beiden werden nagekeken door het ambulancepersoneel en gingen voor onderzoek mee naar het ziekenhuis.
Aan het eind van de morgen was er ook een aanrijding op de Stationsweg. Daar waren drie auto’s bij betrokken. Twee wagens werden afgevoerd met een takelwagen.
Onderstaande foto’s van het ongeluk op de Sportlaan zijn gemaakt door Gertjan van der Linden.
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.