Schietvereniging Prinses Juliana houdt donderdag 6 November weer een inloopavond

29 september 2015 door Jord van Geldere
Schietvereniging Prinses Juliana houdt donderdag 6 November weer een inloopavond
SLIEDRECHT – Schietvereniging  Prinses Juliana opent  dit najaar gedurende drie avonden haar deuren voor belangstellenden die kennis  willen maken met de schietsport. Deze kennismaking vindt plaats tijdens reguliere schietavonden om naast het sportieve aspect een indruk te krijgen van de gang van zaken binnen de vereniging.  Een aantal enthousiaste leden begeleidt de bezoekers en geeft tekst en uitleg over de schietsport.
Belangstellenden worden in de gelegenheid gesteld een aantal proefschoten te lossen op de schietbaan. Mits zij minimaal achttien jaar zijn en een geldige legitimatie kunnen overleggen. De volgende kennismaking is donderdag 6 november. De inloopavonden vinden plaats in De Schuttershof, het verenigingsgebouw aan het Burgemeester Drijberplein.  Belangstellenden kunnen binnenlopen van  19.30 tot 21.00 uur. De toegang is gratis (inclusief het eerste kopje koffie). Meer informatie over de vereniging is te vinden op www.sv-prinsesjuliana.nl.
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.