Eerste #UPDATE in bibliotheek Sliedrecht een succes

21 november 2017
Eerste #UPDATE in bibliotheek Sliedrecht een succes

SLIEDRECHT - Op woensdagavond 8 november vond in de bibliotheek in Sliedrecht het eerste #UPDATE debat plaats. Het thema van de avond was ‘een robot als collega’. Samen met een expertpanel gingen bezoekers in gesprek over wat de effecten zijn van robotisering op ons dagelijks werk, welke banen straks verdwijnen en hoe snel deze veranderingen kunnen gaan.

#UPDATE is een initiatief van de Bibliotheek AanZet. Het is een lokaal platform waar samen aan de hand van een trends de toekomst wordt geschetst en in gesprek wordt gegaan over die toekomst. Zo houdt iedereen grip op het bouwen van een toekomst die goed voor hen is. Inwoners kunnen daarom zelf nieuwe #UPDATE thema’s introduceren in de bibliotheek. Denk bijvoorbeeld aan zelfrijdende auto’s, virtual reality of online privacy.

Wil je op de hoogte blijven van #UPDATE en geïnformeerd worden over het volgende thema? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op www.aanzetupdate.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.