Sliedrecht Sport viert 200 jaar jubilea

23 november 2017
Sliedrecht Sport viert 200 jaar jubilea

SLIEDRECHT - Tijdens de algemene ledenvergadering van Sliedrecht Sport zijn gisteravond vier bijzondere jubilarissen in het zonnetje gezet. Zowel (van links naar rechts op bovenstaande foto) Bas van Mourik, Sia Keesmaat, Joost Slagboom als Bert Boogaard zijn dit seizoen vijftig jaar lid.

Het kwartet is en was, naast actieve speler en speelster, in vele rollen en functies als vrijwilliger en/of sponsor betrokken bij de blauw-witte volleybalvereniging en werden dan ook uitgebreid bedankt door voorzitter Cees Boer. Sliedrecht Sport vierde zelf afgelopen seizoen dat het de zestigjarige leeftijd bereikt had.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.