Sliedrechts Compliment voor Jan van Gameren

05 juli 2017
Sliedrechts Compliment voor Jan van Gameren

SLIEDRECHT - Burgemeester van Hemmen reikte woensdag 5 juli het Sliedrechts Compliment uit aan Jan van Gameren voor zijn diverse vrijwillige activiteiten ten dienste van de Sliedrechtse samenleving. Hij wordt gezien als een vrijwilliger in optima forma.

Hij ontving het Sliedrechts Compliment als dank en waardering voor zijn inzet voor:

Verkeersregelaar
De heer Van Gameren is sinds enkele jaren verkeersregelaar en zet zich nagenoeg bij alle evenementen in Sliedrecht in, zoals onder andere de structurele Wielerronde, Knots, Avondvierdaags, Kids and Cars. Maar ook bij eenmalige evenementen. Je kunt vrijwel altijd een beroep op hem doen.

Preventieteam zakkenrollers
De heer Van Gameren doet veel en goed werk voor de Kerkbuurt. Als lid van het preventieteam zakkenrollers is hij uit eigen beweging als vrijwilliger werkzaam op dit winkelgebied. Niet alleen op woensdag, wanneer de andere leden van het team op de weekmarkt aanwezig zijn, maar ook op verschillende andere dagen. Voor een groot aantal winkeliers is hij daar inmiddels een bekend en graag gezien gezicht.

Het Sliedrechts Compliment
Met het Sliedrechts Compliment waardeert de gemeente het kleine dat vaak niet zichtbaar is, maar van grote waarde is voor het dorp of voor een persoon. Iedere inwoner van Sliedrecht kan een kandidaat voor Het Sliedrechts Compliment aandragen. Dit kan door een e-mail te sturen naar Marjolein Visscher via m.visscher@sliedrecht.nl. Bellen kan ook naar 0184-49 5816. De uitreiking kan op verschillende momenten in het jaar plaatsvinden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.