100e reanimatiecursist bij Sliedrecht Sport

06 juli 2017
100e reanimatiecursist bij Sliedrecht Sport

SLIEDRECHT - Sliedrecht Sport verwelkomde deze week haar honderdste deelnemer aan de cursus reanimatie. De eer gaat naar Dames 3-speelster Dorijn Boogaard. Met deze lichting erbij geteld, hebben inmiddels 110 leden en vrijwilligers van de volleybalvereniging de cursus gevolgd, die steeds onder bezielende leiding van Martin Bezemer plaatsvindt.

Sliedrecht Sport vindt het belangrijk dat er meer dan voldoende sporters en vrijwilligers zijn die weten wat ze moeten doen bij een calamiteit.

Foto: Dorijn Boogaard, Martin Bezemer en het befaamde oefenslachtoffer (foto: Sliedrecht Sport).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.