Eenrichtingsverkeer Stationsweg

15 augustus 2017 door Josette Huisman
Eenrichtingsverkeer Stationsweg

SLIEDRECHT - Op maandag 21 augustus 2017 start het laatste gedeelte van het herstellen van de trottoirs op de Stationsweg. Om te voorkomen dat het verkeer op de rotonde Parallelweg/Stationsplein vast komt te staan, wordt gedurende één week éénrichtingsverkeer ingesteld op de Stationsweg. Dit betekent dat inrijden vanaf de rotonde Parallelweg/Stationsplein wel mogelijk blijft, maar inrijden vanaf de rotonde Thorbeckelaan/Deltalaan niet mogelijk is. Uitgezonderd voor bewoners van de Stationsweg.

Omleidingsroutes
Middels bebording op diverse plaatsen in de gemeente wordt u hierop gewezen en zullen er omleidingsroutes worden aangegeven. 

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.