Open trainingen Sliedrecht Sport

10 april 2018
Open trainingen Sliedrecht Sport

SLIEDRECHT - Sliedrecht, 10 april 2018 - Altijd open voor nieuwe leden en volleybaltalent, verzorgt Sliedrecht Sport op woensdag 18 april twee open trainingen voor jeugd geboren in de periode 2006 tot en met 2010. Speciaal hiervoor heeft de Sliedrechtse vereniging een keur aan jeugdtrainers bij elkaar gehaald om een geweldige training te verzorgen. Leuk om kennis te maken met volleybal of juist je talent te laten zien aan de Beste Jeugdvereniging van 2018.

Sliedrecht Sport verdiende dit seizoen, voor de derde maal op rij en mede dankzij die jeugdteams die Nederlands kampioen werden, de eretitel ‘Beste Jeugdvereniging’. Een mooie kers op de taart, die er toch al goed uitziet want Dames 1 is landskampioen, bekerwinnaar en houder van de Supercup; en Heren 1 is net kampioen van de Topdivisie geworden. Thuishonk, sporthal De Basis, is dus de perfecte voedingsbodem voor wie volleybal wil leren en/of zijn of haar talenten de ruimte wil geven. Wie weet... wel helemaal tot aan de Eredivisie.

Daarom organiseert Sliedrecht Sport open trainingen. Op 18 april zijn van 15.00 tot 16.00 uur alle meiden welkom. Van 16.00 tot 17.00 uur is het beurt aan de jongens. Vanzelfsprekend is dit een oproep aan de jeugd van Sliedrecht, maar ook vanuit de verre omgeving.

Grijp dus die kans om bij de beste Jeugdvereniging van Nederland te trainen en zorg dat je er 18 april bent. Vooraf opgeven is niet nodig. Je melden bij De Basis en lekker meedoen, is voldoende!

Foto: de drie teams die Nederlands kampioen werden, zijn afgelopen zaterdag in een volle De Basis gehuldigd (foto: Hans van Wijngaarden).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.