Winkeldieven aangehouden met 36 tubes tandpasta

27 maart 2011 door Ad van Herk

SLIEDRECHT -Een 20-jarige man uit Roosendaal en een 20-jarige man uit Wouw zijn zaterdagmiddag 26 maart aangehouden voor winkeldiefstal. Een medewerker van een supermarkt aan het Burgemeester Winklerplein zag hoe het tweetal een hoeveelheid tubes tandpasta uit het schap nam en even later de kassa passeerde zonder de tubes af te rekenen. De medewerker hield de mannen hierop staande en belde de politie. Deze kwam ter plaatse en hield de mannen aan. Toen agenten vervolgens de mannen controleerden, troffen ze 36 tubes tandpasta aan. De mannen zijn vervolgens meegenomen naar het bureau en in verzekering gesteld. De tandpasta is in beslag genomen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.