Twee mannen opgepakt op verdenking van diefstal

15 juni 2011 door Ad van Herk

SLIEDRECHT -Twee mannen van 24 en 27 jaar uit Sliedrecht zijn op maandagavond 13 juni op heterdaad aangehouden op verdenking van diefstal. De twee werden door een getuige opgemerkt die zag dat de mannen op het terrein van een scheepswerf aan de Rivierdijk liepen met diverse spullen waaronder een vuilniszak met koper. Aan de hand van het doorgegeven signalement en de auto met het kenteken troffen agenten na een uitgebreide zoekactie met verschillende politie-eenheden de auto en een scooter met de verdachten aan op de Molendijk. Beide verdachten hadden opvallend zwarte handen. In de auto lagen dikke kabels en diverse drugsgerelateerde spullen. Het voertuig en de spullen zijn in beslaggenomen voor onderzoek.

 

De mannen zitten nog vast voor verhoor. 

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.