Uitverkoop kledingbank Sliedrecht een succes

10 december 2012 door Ad van Herk
Uitverkoop kledingbank Sliedrecht een succes

SLIEDRECHT - Afgelopen zaterdag heeft de kledingbank Sliedrecht een grote kleding-uitverkoop gehouden.  Het was een gezellige drukte en vele mensen hebben kledingstukken gekocht. Ook de kramen met kerstartikelen zoals kaarsen en kaarten zijn druk bezocht. De opbrengst van de verkochte kleding en kerstartikelen zal worden gebruikt om de voedselpakketten van de voedselbank aan te vullen met versproducten. 

Het aantal aangevraagde pakketten groeit de laatste weken gestaag en de aanvoer vanuit voedselbank Nederland wordt steeds minder. Voedselbank Sliedrecht is daarom erg blij dat door lokale inzameling en de opbrengst van acties zoals de kledingverkoop het nog steeds mogelijk is om alle klanten van een mooi gevuld pakket te voorzien.

Kijk voor meer informatie over de kledingbank en de voedselbank op www.voedselbanksliedrecht.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.