J. de Kock wint negende zomerviswedstrijd "Anders Actieven"

15 augustus 2013

SLIEDRECHT - 

Vissen Anders Actieven

Sliedrecht 30-5-2013. De vissers van de visclub Anders Actieven visten afgelopen donderdagmiddag de negende zomerwedstrijd in de Graafstroom bij Café West. Het was deze middag een mooie zomerse middag en de vis aanwezig.

De totale vangst was 27,650 kg.

De beste vissers waren:

1e  J. de Kock 8800 gram
2e  J. van Genderen 4700 gram
3e  H. Muilwijk 4100 gram
4e  R. Prins 3000 gram
5e  J. Stam 2700 gram

De  volgende zomerwedstrijd is op donderdag 6 juni in de Graafstroom bij Café West. Loten om 13.00 uur. Vissen van 13.30 uur tot 16.30 uur. Het Project Anders Actieven is in principe bedoeld voor iedereen die op een of andere manier buiten het arbeidsproces valt. Inwoners van Sliedrecht, Papendrecht, Hardinxveld-Giessendam en de Graafstroom kunnen hieraan deelnemen. Voorwaarden voor deze wedstrijden zijn dat de hengel niet langer dan negen meter is en dat er niet gevist mag worden met gekleurd voer of rode maden.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.