Dit jaar geen zomerkermis in Sliedrecht

13 juni 2013
Dit jaar geen zomerkermis in Sliedrecht

SLIEDRECHT - De exploitant die de organisatie van de kermis in Sliedrecht verzorgt heeft onvoldoende attracties kunnen contracteren voor het organiseren van een kermis in juni.

Dit wordt veroorzaakt doordat de bezoekersaantallen de afgelopen jaren sterk zijn teruggelopen. Daarom heeft hij besloten de kermis in juni niet door te laten gaan.

Op dit moment wordt nog onderzocht of het mogelijk is om in de herfst(vakantie) een kermis te organiseren. Of dit doorgaat is afhankelijk of er voldoende belangstellenden zijn om met een attractie naar Sliedrecht te komen.

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.