Hoek en Blok: 30 minuten gratis advies voor ondernemers

01 juli 2013
Hoek en Blok: 30 minuten gratis advies voor ondernemers

SLIEDRECHT - 1 juli 2013 – Vanaf vandaag staan de deuren van Hoek en Blok’s nieuwe pand, aan het Stationspark 625, wagenwijd open voor een ieder met een vraag op het vlak van accountancy, financiën, belastingen of juridische zaken. “Met bijna 100 collega’s beschikken we over heel veel kennis”, aldus directeur Wim Stuij. “Normaal zetten we die in voor het succes van onze opdrachtgevers, maar vanaf nu stellen we het ook ter beschikking aan de maatschappij. Voor iedereen die langs komt, ondernemer én particulier, maken we graag een half uur vrij. Gratis.”

Volgens Stuij zijn er weinig spelregels aan verbonden. “Mensen kunnen binnenlopen onder kantoortijd of via internet een afspraak maken. De vraag moet natuurlijk wel op ons terrein liggen, dus over financiën, belastingen of juridische kwesties gaan. We doen ons best om binnen een half uur een goed antwoord te hebben en de mensen daadwerkelijk verder te helpen. Het kunnen zaken zijn waar je al lang mee loopt, maar voor ondernemers kan het bijvoorbeeld ook om een second opinion gaan. We staan overal voor open. Zie het als onze manier om iets terug te doen voor onze omgeving.”

Over Hoek en Blok
Hoek en Blok biedt op hoog niveau diverse vormen van zakelijke dienstverlening aan ondernemers en ondernemingen. Het gaat om accountancy, belastingadvies, juridische ondersteuning, subsidie-advies, financiering en ondersteuning op het gebied van arbo- en personeelszaken en –administratie. Door deze bijzondere mix van dienstverlening en de persoonlijke werkwijze biedt Hoek en Blok rust en ruimte aan ondernemers.

Bij Hoek en Blok werken zo’n 100 professionals verdeeld over de vestigingen in Sliedrecht en Barendrecht. Hoek en Blok is medeoprichter van Morison International en biedt via dit netwerk soortgelijke dienstverlening in meer dan 70 landen wereldwijd.

Fotobijschrift: Hoek en Blok staat klaar voor uw vragen.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.