J. van Genderen wint eertiende zomerwedstrijd Vissen Anders Actieven

15 augustus 2013
J. van Genderen wint eertiende zomerwedstrijd Vissen Anders Actieven

SLIEDRECHT - De vissers van de visclub Anders Actieven visten afgelopen donderdagmiddag de veertiende zomerwedstrijd in de Graafstroom bij de voetbrug. Het was een zomerse middag. De vis was bij enkele aanwezig.

De totale vangst was 27,75 kg.

De beste vissers waren:

1e  J. v. Genderen 6500 gram
2e G. Brandwijk 6150 gram
3e J. de Kock 4250 gram
4e  K. Slob 3700 gram
5e H. Muilwijk 2650 gram

De  volgende zomerwedstrijd is op donderdag 11 juli in de Graafstroom bij café West. Loten om 13.00 uur. Vissen van 13.30 uur tot 16.30 uur. Het Project Anders Actieven is in principe bedoeld voor iedereen die op een of andere manier buiten het arbeidsproces valt. Inwoners van Sliedrecht, Papendrecht, Hardinxveld-Giessendam en de Graafstroom kunnen hieraan deelnemen. Voorwaarden voor deze wedstrijden zijn dat de hengel niet langer dan negen meter is en dat er niet gevist mag worden met gekleurd voer of rode maden.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.