Burgemeester roept jongeren op te stemmen

13 maart 2014
Burgemeester roept jongeren op te stemmen

SLIEDRECHT - Burgemeester van Hemmen heeft 410 jongeren in Sliedrecht die voor de eerste keer kunnen gaan stemmen via een brief opgeroepen om dat ook te gaan doen. Hij heeft de brieven persoonlijk op naam aan de jongeren gericht en ondertekend.

Burgemeester Van Hemmen: “Door middel van deze brief hoop ik de jonge-ren bewust te maken van het belang van stemmen. Als burgemeester van Sliedrecht zou ik het fantastisch vinden als alle inwoners en zeker de  jonge-ren gebruik gaan maken van hun stemrecht.

De komende gemeenteraad beslist o.a. over sportruimtes en uitgaan, zaken die juist de jongeren  aangaan. Het is belangrijk dat je stemt, want ook jouw stem doet er toe!”

De brieven zijn 12 maart verzonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.