Vierde Wethouder gemeente Sliedrecht geïnstalleerd

19 juni 2014
Vierde Wethouder gemeente Sliedrecht geïnstalleerd

SLIEDRECHT - Maandagavond 16 juni jl. is dhr. Theo den Braanker (SGP-CU) geïnstalleerd als vierde wethouder van Sliedrecht. Hij maakt hiermee het college compleet. Hij is deeltijdwethouder voor 0,6 fte.

Theo den Braanker maakt reeds zestien jaar deel uit van de Sliedrechtse gemeenteraad en kan daarom steunen op een jarenlange ervaring in de plaatse-lijke politiek. De portefeuille van de vierde wethouder omvat onder meer on-derwijs, verkeer & vervoer, milieu & duurzaamheid, dienstverlening, P&O en ICT.

De wethouder start maandag 23 juni a.s. met zijn werkzaamheden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.