Grote belangstelling voor Kerstwandeling

01 december 2015
Grote belangstelling voor Kerstwandeling

SLIEDRECHT - Sinds afgelopen zondag kunnen gratis tickets opgehaald worden voor de Kestwandeling in Sliedrecht, via www.eventbrite.nl

In een dag hebben al meer dan 350 mensen daarvan al gebruik gemaakt.

Het evenement wordt omschreven in onderstaand Persbericht:

Kerstwandeling ‘Volg de ster’ op ASVZ locatie Merwebolder in Sliedrecht.
Op dinsdag 22 december a.s. kunnen inwoners van Sliedrecht deelnemen aan eenkerstwandeling. Deze vindt plaats op het terrein van ASVZ locatie Merwebolder aan de Touwbaan in Sliedrecht tussen 15.30 en 17.00 uur en tussen 18.30 en 20.30 uur. Elke 10 minuten vertrekt er eengroep van ongeveer 30 personen. Deelname is gratis. Kaartjes voor de wandeling kunnen vanaf 29 november a.s. gereserveerd worden via www.eventbrite.nl

Onderweg maken de deelnemers aan de wandeling kennis met het echte kerstverhaal. Zij beleven het verhaal via ontmoetingen en taferelen, met verhalen, muziek en zang. De wandeling duurt ongeveer een uur. Kinderen, jongeren, ouderen, iedereen kan deelnemen. De route op het terrein van de Merwebolder is ook rolstoeltoegankelijk. Begeleiders van mensen in een rolstoel hoeven zich niet apart aan te melden. Wilt u aan de wandeling deelnemen en bent u bereid om daarbij iemand in een rolstoel te begeleiden, dan kunt u dit doorgeven aan Wim Bakker door een email te sturen naar wimbakker207@gmail.com

Dit unieke project is tot stand gekomen door samenwerking tussen verschillende gelovigen enmedewerkers van ASVZ en wordt van harte ondersteund door het bestuur van ASVZ. Er werken meer dan 100 vrijwilligers aan mee.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.